cujetat de Ortoman şi de fratele lui  de sânje şi de suflet, Nicu

Până amu' v-am tăt poveştit pe îndelete despre tainele ghinarsului, da' probabil pentru unii dintre voi, încă or mai rămas mistere neelucidate (ce să vă fac , nu putem tăţi să fim experţi într-ale ghinarsului...). În tot rău-i și-un bine oricum.
  De ce? Pentru că mă puteți ajuta să scriu ultima parte a îndreptariului de făcut (și beut) ghinars. Voi îmi puneți întrebări și eu vă răspund (ca în orice discuție civilizată), în special despre şi cu ghinars. Io vă promit că o să le pun pe alea mai vre'nice de citit, cu tăt cu răspunsurile, în Ghinars – ÎPD (dacă vă intrebați, ÎPD înseamna Întrebări Puse Des, că FAQ din engleză sună prea pervers). 
 Pentru că ştiu că printre voi îs şi mai beţîvani ca mine pot să dea şi ei răspunsuri.
 AAA..Da.Ăia din voi care-s drojdieri irecuperabili și s-o întâmplat să vă curgă prin vene mai mult ghinars decât alte fluide, puteți să dați direct răspunsuri și vă pun eu la interogatoriu.


No...vă aştept...nu hiţi timizi!!








Numai bine, rău la nimeni,

date marți, 30 martie 2010

11 comentarii to “Ghinars – ÎPD”

  1. Nicu
    30 martie 2010 la 21:43

    Ortomane, îi adevărat că ghinarsu' de prune poate avea gust de mere?

  1. Ortoman
    30 martie 2010 la 21:45

    True true....şi nu numai că ghinarsu' de prune poate avea gust de mere, dar poate chiar să aibă şi gust de mai adă.:>

  1. 8eRON
    30 martie 2010 la 21:53

    OMG.......... Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Cred ca deja ma imbatai la cat de mult se vorbeste despre tuica pe aici :)

  1. 8eRON
    30 martie 2010 la 21:59

    OFF topic: Ortomane de unde vin acele cuvinte: True true??? ca al naibi daca il gasii in DEX. Oare face parte din colectia "FAQ"!!!!???

    On Topic: Ortomane e adevarat ca dace te imbeti de ginars nu te doare capul a doua zi?

  1. Ortoman
    30 martie 2010 la 22:38

    Adevarat ai grăit....că ghinarsu' bine făcut nu poate decât să-ţ facă bine:D

  1. MsKatty
    30 martie 2010 la 23:41

    Ghinars de prune...ghinars de mere...care e mai bun?In sensul ca de la care te imbeti mai greu si ai repercursiuni mai putin grave urmatoarea zi?? :D Nu m-am imbatat niciodata cu ghinars din asta de'al tau so... :D

  1. Ortoman
    30 martie 2010 la 23:47

    Păi ăl mai periculos îi ăla de mere...Pentru că tăt mere şi nu se mai gată. Organismu' tăt cere şi tu tăt îi dai şi iară-i dai.
    De notat că şi ghinarsu ăla de mere tăt din prune îi făcut, numa' te unje mai bine la suflet.
    Şi să rezolvi problema aia....cum că n-ai beut ghinars:D

  1. Mishu
    31 martie 2010 la 00:19

    ba... da ghinarsu asta a tau ii intors? sau ii simplu?

  1. Ortoman
    31 martie 2010 la 00:22

    Bună întrebare....nu-i întors da'te înturnăm pe tine din drum când îl faci pe-al tău:D

  1. Mishu
    31 martie 2010 la 00:27

    no ase... stai numa' ase sa'ti zic io cum se fase ghinarsu ala bun... care nu te doare capu... dupa ce gatasi ghinarsu de facut... il lasi oleaca in bidoanele alea si dupa o doua zale bagi iara focu sub caldare... si dai cu ghinarsu iar in cazan.... adica... il intorci... si amu sa vezi tu ce ghinars iasa... d'ala de grade multe... care te f*** imediat... si nici capu nu te doare... amu iasa mai putin... da' bun de tat! no asa, sa tai sama de astea ca doar nu degeaba fac ghinars aci la vata an de an... si amu cand inflore floarea'n mar... ma apuc sa fac ghinarsu de mere... ca am si eu vreo 5 buti d'alea mari... no... naroc si sanatate

  1. Ortoman
    31 martie 2010 la 00:54

    dai şi nouă?:D

Leave a Reply: