La noi în Ardeal de două lucruri trăbă să te fereşti în viaţă: de păcate şi de gura lumii. Mai îs şi altele, da cu alea mai scapi, dar de păcate şi de gura lumii, nevăr evăr.
 Căci gura lumii-i slobodă.şi n-o astupă nici pământul. Câteodată îi dulceagă şi te voroveşte de bine, dar câteodată aşe-i de acră şi de spurcată de vine să-ti bagi pula picioru’ în ea de viaţă, să-ţi iei catrafusele şi să te duci un' ş-o dus mutu'  iapa. Nu mă întrebaţi unde, că nu ştiu.
 Treaba asta cu lumea şi cu aparatul bucal al dânsei îi valabil şi în blogosferă. Că tăt bloggeru când porneşte la drum îşi doreşte să ajunga într-o zî cu mulţi cetitori, cu multe răspunsuri la ce scrie el acolo, cu mulţi fani sau fane şi câte şi mai câte. Ăla care zîce că scrie pentru el, ca un fel de jurnal, să duce singur de nas. Că n-are cum să nu-ţi pese, câtuşi de puţîn, de sus-numita gură .
 Să vezi şi tu că undeva, cineva îţi acordă vreme din timpul lui să vadă ce-ţi mai poate bila. Să ai tu acolo un feedback (cuvânt învăţat de la Gogu).
 Iar mie ca unui viteaz care îs, îmi place.

Apă’ vorba aia: “Cere şi ţi se va da!”. Poftim feedback:


H: bha

Io: da ba

H: cine o facut site-ul asta??

H: tu?

Io: ie

H: saaaa mori u???

Io: ba doamne feri

Io: nu vreau sa mor

Io: :))

H: au la norodu mah cu ce se ocupa el

H: ce tare

H: te-n pula

H: bravo

H: :)

Io: multam ma




Vi-i ciudă, nu-i aşe?

P.S. Îi mulţămesc din corason şi lu’ H, care este el, pentru apreciere.

Numai bine, rău la nimeni,

date luni, 22 martie 2010

1 comentarii to “Ardeleanu' şi gura lumii”

  1. Anonim
    22 martie 2010 la 17:44

    No eu am incercat intr-o zi sa iti spun ca te-ai ales cu un fan:D...da netu la noi in ardeal era prea incet pe vremea aia, dar daca zici ca iti place sa preimesti feedback-uri...eu zic: FOARTE TARE!

Leave a Reply: