La noi în Ardeal, we the izmen nu le înţălegem pe femei. Nu le înţălegem şi pace bună. 
 Dacă ne place v’o mândră şi viceversa, atunci cu asta basta, ne loăm, ne ţucăm şi porno.Dacă să întâmplă să nu-i placă şi ei de noi, atunci iar nu-i bai.Că noi n-avem cum fi de ghină. 
 Oare? Să fie oare ăsta adevaru’ gol-goluţ?

 Până la urmă....Ce-l face pe un bărbat mai eligibil decât altu’?
 Tot nouă, adică bărbaţilor ne place a crede că tăte halea trăbă să aibă logică, chiar şi voi, doamnele şi domnişoarele. În scopul ăsta s-o făcut şi un studiu, despre care studiu puteţi ceti acia. Concluzia o fost că fomeile din ţări ca Brazilia, Argentina şi Mexic, unde sistemul de sănătate îi în stare de putrefacţie, îs mai atrase de bărbaţi duri, iar lu’ elea din ţări ca Belgia şi Suedia, mai moderne, le plac bărbaţii cu trăsături feminine. Hehe...până acia o fost cum o fost, dar de aici vine greu’. Că nouă românilor, speciali prin definiţie, nu ni se potriveşte concluzia. La unele le plac bărbaţii efeminaţi deşi nu stăm deloc bine cu sistemul medical(când vezi pe câte unu molatec de ai zîce că ăla îi cel mai gheu, cu câte-o fătucă,mamă mamă, bolunzăşti).
La altele le plac încă bărbaţii cum îi tata meu şi al tău probabil, gospodari, descurcăreţi şi puternici. Dar cu sensibilitate mai redusă. Că de, bărbat perfect nu există. Altora le plac hibrizii (nicicum) sau mitocanii (“-Ştiţi, cu mine se poartă altfel;-Mai du-te tu!”) sau te mai miri ce exemplare.
 Şi şed şi mă uit la monitoru’ din dotare ca vitu’ la poarta nouă. Şi stau şi cujet. Şi iară stau.

 Până la urmă, ce Doamne iartă-mă vreţi? Mă lămuriţi şi pe mine? 
De fapt, stai…voi ştiţi ce vreţi?


Numai bine, rău la nimeni,

date marți, 23 martie 2010

4 comentarii to “Ce vor femeile?”

  1. Anonim
    23 martie 2010 la 17:04

    Treaba ii ca daca voi ati sti ce vrem noi de fapt ati fi mult mai fericiti. Partea trista ii ca nu stiti...si tre sa va zicem noi. Daca v-am zice ati reusi sa dobanditi macar jumate din fericirea de care ziceam la inceput, dar nu va zicem, nu pentru ca am fi rele ca de obicei:P, dar habar nu avem.

  1. AlbastruVolatil
    23 martie 2010 la 18:36

    Şi eu când am zis că trebuie să mă duc în Suedia sau pe-acolo, prin nord...

    Mie mi se par tare drăguţi bărbaţii efeminaţi, dar, în cazul meu, nu cred că e vorba de sistemul de sănătate, ci de faptul că eu sunt, de felul meu, o idee mai masculină, aşa că barem tipul să fie mai feminin ca să se restabilească echilibrul. Sincer, eu ştiu ce vreau, dar problema e alta: nu găsesc ce-mi doresc :))

  1. Ortoman
    23 martie 2010 la 19:43

    @aljo89 daca aflii ceva să-mi zici şi mie
    @albastruvolatil ce să zic....caută mai bine

  1. Anonim
    18 aprilie 2010 la 17:21

    Pai hai sa vedem. Voi, barbatii, aveti un singur tip de femeie ideala: blonda, ( desi nu conteaza culoarea parului foarte mult ) cu sani mari, fund bombat, oțără proasta daca se poate, inteligenta cand trebuie, fata casnica, cu ciocu` mic si cam atat. :P Femeia, insa, stie ce vrea sau macar are o idee. Si crede`ma, acea idee e foarte diferita pentru fiecare femeie in parte. De aceea va e voua greu sa stabiliti un tipar ... pentru ca nu exista. Se mai intampla sa cada pe capul unei femei ceea ce se numeste "tronc" si sa incalce toate regulile cu un barbat despre care poate te miri "ce`o fi vazut la asta?", desi mai rar. Totusi, ar exista un raspuns destul de multumitor, pe care l`am formulat, pentru ca mi`am permis eu singura, in numele tuturor femeilor din lume, la aceasta intrebare, in alta parte: ce vrem ? sa fim iubite, dragilor. Hai ca nici n`a fost greu. :)

Leave a Reply: