Buna martie drajii si  in special drajele mele.
Pentru ca de 1 si 8 martie am fo' dus cu pluta si care pluta era fara wi-fi o sa-mi permit sa fac urarile cu pricina de-abia amu. Deci care va sa zica: draji domnisoare si doamne va urez  sa va creasca, sa va infloreasca tot ce vreti voi. ce sa va mai zic? Sa fiti iubite si de cate doua ori pe noapte no.
In al (stati sa numar 1,4,2,3,5) cincilea rand(:>) vreau sa onorez leapsa cu care m-o onorat Oana si pe care n-am onorat-o pana amu spre vesnica intinare a onoarei pe care o mai aveam. Scuze Oana:D
Asadar in leapsa cu pricina se stipenisa (mi-i rusina sa scriu partea cu PULA) ca eu sa va divulg vreo septe secrete  de-alea mele. HA HA. Cred ca tare se mai bucura popa Mitica (cum care popa Mitica? Asta de acia de la noi din Ardeal) ca amarnic se mai chinuia saracu sa-mi afle secretele intunecate la sfanta spovedanie. Mi-o promis in schimbu divulgarii lor mai multe ca viata vesnica (de puscarias), iertarea pacatelor (lui), ba o sarit palangu si la alte religii si mi-o promis cadane, magari, nebunii. Dejaba...is tare ca diamantu'. Aproape m-o convins cu acadea dar in ultima secventa am reusit sa-i sug acadeaua (nu va ganditi la prostii) si sa fug cu secretele nedestainuite. :D No! Dara citeste popo Mitica postarea si salta si te bucura (FuTuTe-n basca) ca in sfarsit t-ai atins scopul.
Sa incepem...
Unu. Cand eram eu prunc obisnuiam sa facem baie in baltoace in vale la Blandiana. Dar fiind mic nu aveam un simt pudic foarte dezvoltat asa ca faceam baie la sarpele gol. Si facand noi baie acolo (eu si mai stie el cine) numa bine ca apar si trimisii diavolului. Doi caini negrii,pusi pe scandal...dela oi cu putine clase ne-or vazut acolo in baltoc or vint latrand catre noi. Noi, speriati am luat-o la sanatoasa, asa in costumu lui Adam, pe mijlocu drumului fara sa ne mai pese de unii si de altii care radeau de se prapadeau.
Doi. Jur cu mana pe inima ca nu ma pot abtine sa nu intorc capu pe strada dupa femei. Zici ca-s obsedat. (ei numa zici:)) ) Dom'le, adica Doamna, daca ai un cur frumos sau daca pazeasca Sfantu ai decolteu ai pus-o. Ma holb ca ultimu dinozaur. Sper s-o luati fetelor ca pe un compliment..daca nu, luati-o cum vreti.
Trei. In adancimea  adancului adancului sufletului  imi plac chestiile dlagute, pufoase si roz. Doamne ajuta sa nu citeasca multi postul asta.
Patru. Mor de ciuda cand vad urati cu pretene frumoase. Sa nu ma luati cu frumusetea interioara si cu de alea. Mai mare pacatu de saraca bunaciune..pardon, frumusete.
Cinci. SHHHTT...asta-i mare..Soldati, prezentati urechile ciulite! Asa. Ramaneti asa, cu ele ciulite.. imediat va spun, ciuliti-le in conitinuare...bravo, frumos..
Sase.  Cateodata, subliniez cateodata, cand beau muuult si ii anturaju de asa natura, parca, parca simt nevoia sa ascult cate-o manea (:(( m-am distrus social cu postul asta..Oana, ce mi-ai facut?:(() Dar, atentie, lucrul asta se intampla rar si doar cand nu-s minori prin preajma.
Sapte..rate cracanate or cazut bete pe spate..:)) Glumesc. Sase rate cracanate or cazut bete pe spate..:P Hai mai Cosmin fi serios ce naiba. La naiba deci si-n puii mei,  sa stiti ca dorm cu un motan. Nu ma culc cu un motan, dorm cu el. Sa fie clar. Pisi (ca asa-l cheama) are placerea de a se cuibari pe langa orice fiinta indiferent de sex spre a-si satisface propriile-i nevoi meschine. Nesimtitu', nu se gandeste ca am si eu sentimente.
Sunt sigur ca secretele mele v-or facut sa va simtiti mai bine in propriile voastre piei, pentru ca ce sa mai...cel putin punctele 1,2,3,4,5,6 si 7 or fost jenibile.
Cu toate astea,
   Va pupa,


 P.S Scuze de diacritice, promit sa le pun cat mai curand.

date marți, 15 martie 2011

7 comentarii to “Jenibil”

  1. Anonim
    15 aprilie 2011 la 09:52

    La faza cu maneaua chiar ca 7 rate cracanate. Oricum, daca esti beat ca un porc, recunosc ca o manea e exact elementul care te poate face sa te simti ca-n cocinoara, adica bine.
    Si apoi, scrie si tu mai des. Ca de aia ai blog, nu?
    Noi ce citim daca nu scrii?!

  1. Gabriel @ Cool Things
    14 septembrie 2011 la 16:20

    Buna ziua,

    V-ar interesa un link exchange cu
    http://cool-finder.blogspot.com ?

    Daca da, va rog sa ma treceti cu titlul Cool Things
    si sa imi lasati un comentariu pe blog in care sa imi spuneti cu ce titlu doriti sa va trec.

  1. Fotograf Maria
    21 octombrie 2011 la 20:41

    supet tare blogul.. imi place cum scrii felicitari pt articole

  1. Ortoman
    22 octombrie 2011 la 18:47

    multam fain

  1. Masaj erotic Arad
    23 noiembrie 2011 la 21:13

    imi place cum scrii ai un stil original, foarte funny:)) continua asa

  1. Andreea
    30 martie 2012 la 19:25

    La cat mai multe astfel de articole. Bravo!

  1. Ortoman
    19 august 2012 la 20:46

    multamesc la tati pentru aprecieri si va mai invit pe la mine.

Leave a Reply: